Vaš zakaj

Verjameš, da zmoreš in si zaslužiš več? 
Če je odgovor DA, potem je vaš "zakaj", naš "zato".


Pomagamo ti najti odgovore kaj narediti, če se v službi ne počutiš dobro, če imaš slab odnos s šefom, s sodelavci, če imaš občutek, da si pri vseh napredovanjih spregledan, če želiš spremembo - delovno mesto na drugem področju ali v drugem podjetju, morda panogi? In kaj je pomembno na začetku, ko šele začnemo graditi svojo kariero? Kaj pa proti koncu kariere, ko na prvo mesto stopajo druge želje in potrebe?

Naredi prvi korak in...

IZPOLNI VPRAŠALNIK

Naš zakaj

V Be+come verjamemo v izjemen potencial vsakega posameznika in v to, da je lahko vsak uspešen, zato vas podpremo, da lažje, hitreje in uspešneje naredite naslednji korak v svoji karieri.


To naredimo na najbolj učinkovit način tako, da se prilagodimo situaciji, v kateri se nahajate in pripravimo vam prilagojen načrt. Pri tem uporabljamo različna orodja za raziskovanje potencialov ter prednosti, vas vodimo pri jasni opredelitvi ciljev in pripravimo, da čim lažje, hitreje in uspešneje dosežete zastavljene cilje.


PREBERI VEČ
 
 


 

Kako delamo

V štirih korakih do izpolnjujoče kariere...


Individualno svetujemo vsem, ki želite aktivno upravljati svojo poslovno pot oz. kariero. Pomagamo vam prepoznati ključne elemente, ki so pri delu pomembni, vaše prednosti, ki vas pri tem podpirajo in morebitne pomanjkljivosti, ki vas lahko zavirajo. Prenovimo vaše dokumente za poslovno predstavitev ter izpopolnimo vaš nastop na razgovoru.


 

Izpolnite vprašalnik

Z odgovori na vprašanja nam boste dali osnovne podatke za pripravo vam prilagojenega programa razvoja kariere.

Individualno svetovanje

Pomagamo vam prepoznati želje, najti tisto kar vas pri razvoju podpira in opredeliti načine za dosego ciljev.

Nadgradnja poslovne predstavitve

Prenovimo vam dokumente za poslovno predstavitev (CV, življenjepis, motivacijsko pismo, LinkedIn profil).

Priprava na razgovor

Pripravimo vas na razgovor ter izpopolnimo vaš nastop s čimer si povečate  možnosti za dosego ciljev. 


 

Mnenja strank

  • Vedno znova me sezuješ. Mnenje skrajšanoHvala za posredovane priloge. Moram reči, da je pa to res popolnoma drugače, sodobno in izpostavljeno bistvo. Prava zvezda si res.Verjamem, da mi bo useplo tudi zaradi VAJU, poiskati delo, ki ga bom opravljala z največjim veseljem in energijo.
    Simona P.
  • Morda te je ta neugodna situacija s korona virusom pripeljala do podobne točke kot mene, si brez zaposlitve, razmišljaš o menjavi službe, morda se srečuješ na delovnem mestu z nerazumevanjem, delaš ogromno, se trudiš, vendar odhajaš domov neizpolnjen, nesrečen…pa ni poguma za menjavo službe, pogovor z nadrejenim, sodelavci….
     
    Marjeta Š.


 
Vse pravice pridržane © BeCome 2021, izdelava MMStudio