Naš zakaj

Naše poslanstvo izhaja iz prepričanja, da je pri delu vsak posameznik lahko uspešen, v kolikor dela kar ga veseli, na delovnem mestu, kjer najde smisel in na področju, ki ga izpolnjuje.


Delo predstavlja velik del življenja in pomemben poligon za poslovno ter osebno rast. Vse prevečkrat pa predstavlja zgolj sredstvo za preživljanje, saj posameznik obstane na delovnem mestu, kjer ni zadovoljen in ki mu ne predstavlja izziva, zgolj zato, ker ne ve, kako narediti korak naprej.

Mnogi mladi ne dobijo zadostne podpore pri vstopanju na trg dela, brezposelni pa s številnimi neoptimalnimi prijavami izgubljajo priložnosti in samozavest, kar njihove možnosti za uspešno zaposlitev še zmanjšuje.
 


 
 

Ukvarjamo se z individualnim svetovanjem posameznikom, ki želijo aktivno upravljati svojo poslovno pot oz. kariero. Pomagamo jim prepoznati ključne elemente, ki so pri delu pomembni, njihove prednosti, ki jih pri tem podpirajo in morebitne pomanjkljivosti, ki jih lahko zavirajo. Prenovimo jim dokumente za poslovno predstavitev (življenjepis oz. CV, spremno, motivacijsko pismo ipd.) ter izpopolnimo njihov nastop na razgovoru z vodjem ali zaposlitvenem razgovoru.

Če se prepoznaš v kateri od opisanih situacij in želiš narediti naslednji korak v svoji karieri, potem ...

IZPOLNI VPRAŠALNIK 
 

Zadali smo si cilj

Posameznikom, ki želijo postati uspešnejši in narediti naslednji korak v svoji karieri, pomagamo prepoznati njihove:


ki jih pri kariernem razvoju podpirajo, jih pripraviti na razgovor (zaposlitveni ali z vodjo) ter jim pomagati, da zastavljene cilje čim bolj učinkovito dosežejo.


 
Vse pravice pridržane © BeCome 2021, izdelava MMStudio